Me Like!

Standard

Efter den något knappa sömnen, så blev dagen rätt bra i alla fall :O)
Hade ju tid för klippning idag, och före så det ut så här:O)
Och efter var det så här :O)
Massor med risigt hår borttaget, en decimeter klipptes bort.
Jag tycker alltid att håret känns som nån annans hår när jag kommer ut från frissan, fullt i klet, och ligger inte riktigt som man är van… Allra bäst efter klippningen mår jag när jag fått tvätta ur kletet och grejat till det själv, ja, nu grejar ju inte jag så mycket, men kamma det i alla fall :O)

Efter klippningen, tog jag kompledigt resten av dagen och bestämde mig för att tvätta bilen. BMW:n som vi hade idag, har stått hela förra veckan under körsbärsträdet, och gissa hur smart det var? Den var full av körsbärsklet och fågelbajs på ena sidan fram, så en tvätt var verkligen på sin plats.
Hemma, så talade jag om för Lilla O, att jag var lite irriterad i morse, och att de faktiskt får lära sig att planera sitt umgänge lite bättre! Den kärleken, den kärleken :O)
Nu har jag i alla fall varit och hämtat mitt efterlängtade paket från strawberry.net och det är alltid lika kul att få ett paket med snöra på, när man hämtar det på postem gulligt väl :O)
Resten av kvällen kommer att gå i svamprensningens tecken, fast jag hellre skulle sätta mig med taggtråden :O) Nej, inte Stora O, nog för han är som taggtråd ibland, utan den riktiga taggtråden, fick lite mer av en kollega på jobbet idag :O) TACK!

Annonser

»

  1. Det blev jättesnyggt! Håller med, det första jag gör är oftast att tvätta håret när jag varit hos frissan men när väl det är gjort.. Då brukar jag bli nöjd!kram

  2. Blev ju bra men det är som du säger (skriver) att det är bäst när man har gjort sej iordning själv. Det är nog bara en själv som tycker att det inte är bra när frissan har fixat till det Kram

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s