Pockethäxa bok!

Standard

Här en lite recension av:

Donna Leon, Natt i Venedig

Trafficking, mord, och utredningsarbete, blanda det med lite italienska termer, familjeliv, och givetvis en svulstig italiensk kommisarie, så har du Natt i venedig, i ett nötskal….
En bra historia om än lite hoppig emellanåt.
Jag har personligt, lite svårt för de italienska uttrycken, men man vänjer sig efter en stund….
Klart läsvärd, även om det finns bättre mordhistorier.

Vill du ta över den?
Hör av dig!

http://www.pockethexan.blogspot.se

Annonser

»

  1. Det är lika kul varje gång jag får läsa vad ni nya Pockethexor (el. du e en nygammal Hexa som är tillbaks!) om mina "barn", Hexpocketarna som är på utflykt i bokringens regi!Nu "stjäl" jag ditt inlägg o lägger ut det tillsammans med ditt betyg som du skrev i mailet.Jag bara måste få tala om att du tyvärr har skrivit fel adress till min blogg för det ska vara: http://pockethexorna.blogspot.se/ men min mail är: pockethexan@live.se<;-D …den glada hexan!Kramis ifrån Pockethexan som väntar på ett svar på vart den får vandra iväg till för ny läsare innan jag lägger ut det. Kan du vara söt o maila mig när du får ett svar så att det verkligen blir rätt o jag ska verkligen ha dig i åtanke när det är dags nästa gång att skicka ut nya "hexisar" o då kanske det kan bli något läsvärt till dig igen. Har du något speciellt önskemål el. bara helt slumpvalt?

  2. Den skulle jag vilja läsa. Har lite tunnt med böcker hemma nueftersom vi har promenerat iväg med kasse efter kasse med böcker till Röda Korset. Gillar återvinning

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s