Förberedelser….

Standard

Köpt klänning, kofta och skor….

Nya trosor, en ny Bh eller rättare sagt tre, tar den som känns skönast, och tre par strumbyxor, ja tre par, de har alltid en förmåga att liksom gå sönder innan jag fått dem på mig, och att jag ska lyckas paja tre stycken innan är ju nästan en omöjlighet…..

Varit och fått benen vaxade, himla fult om det lockar sig långa svarta benhårstrån innan för de ovan nämda strunbyxorna, även fötterna blev lena och fins, nej de behövde inte vaxas, nog för att det finns en och annan skavank på dem, men håriga är de inte, än….

Klippt mig, Plupp slet lite, med de ostyriga lockarna, än var det längre på vänster sida, och än på höger, till sist var vi nöjda, och det r ju lockigt som sagt 🙂 Även ögonbrynen fick en duvning, lite färg och blev några strån tunnare…

Gånggången är snart putsad, som toastmadame behöver man ha något som påtalar uppmärksamhet!

Present, ja det är nästan grejat, i alla fall i tanken, inte alla som får en tanke i present 😉

Pillargonerna som jag skröt så över, de nio som fick fina Gränsforskrukor som jag till slut lyckades hitta, de har jag haft död på, i alla fall hälften av dem…. Eller var det vår herre, med allt jäkla regn?

Nåja, jag tror jag har det mesta under kontroll, i alla fall när det gäller mig själv…. Att jag ska vara taostmadame, har jag knappt hunnit tänka på….

Stora O, ska ha kläder iordning, jag ska tala om var byxor och kavaj hänger, delta i skjortinköp, välja slips och skor, samt se till att det finns en klädroller hemma, knyta slipsen den aktuella dagen, rolla av kläderna det sista, ja ni fattar….

Lilla O, skall ha nya byxor, och jag får nog på minna ett par gånger till, skjorta och västen hänger på vädring i alla fall, och ska strykas…. Han ska klippas också, med maskin, mamman fixar!

Plupp, ja där går det enklare, blir hon bara hämtad, och kläderna blir betalda, så grejar hon det mesta själv, plus allas frisyrer och naglar 🙂

Tilda då, jag hon har väl planerat in i minsta detalj, när hon går av tåget, klipptid, ham till skogen, öva inför sång, kläder, håruppsättning, make up, you name it! Ordning och reda…..

Jo, vi ska på bröllop, jag hinner nog inte bli nervös, som jag vet att den andra toastmadamen är, det kan bero på att det brukar ordna sig, och att hålla ordning, ha koll och organisera är liksom det jag är bra på, eller på att jag har åldern inne, och inte blir speciellt nervös…. vanan av just bröllop har jag iofs, men mer i skepnad av musiker, eller vigselförättare….. Det mest troliga är att jag inte får tid att tänka efter, jag får va glad om jag kommer ihåg att ta på ett halsband…..

Nyklippt är jag i alla fall 🙂

Image

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s