Barn av sin tid!

Standard

45, det ska jag bli, om några månader….. Och ni vet väl vilka vi är vi kvinnor som är i den åldern….

”Född under age of Aquarius, med musik av the Beatles, och inflytande av Bob Dylan…. Arvingar till den ”sexuella revolutionen” under decenniet 1960-talet och feministiska strömningar som dock emot passerat genom flera filter, kan de kombinera frihet med coquetry, frigörelse med passion, hävdelse med förförelse.

De är underbara och har stil, även om de får oss att lida, när de bedrar eller lämnar oss. Användes det korta kjolar vid 18 års ålder var de täckta med Ulltröja och de förlorade sina likheter till jungfru Maria, i en galen fredags eller lördags dansnatt.

De talar med passion för politiken och vill förändra världen. Och vet du varför en kvinna äldre än 45 aldrig kommer att vakna upp mitt i natten och fråga…. ”Vad du tänker?” Hon är inte intresserad av vad du tänker….

Om en kvinna över 45 inte vill titta på en fotbollsmatch, aktiverar hon sig utan dig. Hon gör vad hon vill göra och det är vanligtvis något mycket mer intressant. En kvinna med mer än 45, vet tillräckligt mycket för att vara säker på vad hon själv vill, och med vem.”  (Källa Carteles Facebook, fritt översatt)

Jo då, så är det nog….  

I dag blir det Ulltröja över kjolen 🙂

Image

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s