Hur går det?

Standard

Jo tack, bra, Shanti sov hela natten nere, lite förvånad dock, då jag kom hem först mitt i natten, sen kom det nerrusande en elefanthjord vid ett antal tillfällen i natt, då Ebba behövde ut och harkla sig…..

Matsitustionen, blev lite tuff, då betty inte åt, och Shanti tyckte att han kunde få hennes portion också…. Ett litet gnabb, och några vassa tungor, men snabbt avstyrt. Maten och skålarna som man också måste vakta, plockades bort, en tur ute, och glömt! Det finns i alla fall ingen långsinthet hos Golden 🙂 Betty däremot, kastar lite långa blickar mot den arga morbrorn…..

Själv då, jo trött som en gris, efter för få sammanhängande timmars sömn, dels en harklnade hund, och det vet ni ju redan vad jag tycker om det…. En massa tankar som virvlar runt i skallen, lite tufft på jobbet, men det gör oss förhoppningsvis starkare och nån måste ta de obekväma besluten, det viktiga är att jag kan stå för dem sen, vilket jag kan!

Och alla kan inte älska alla, men alla kan älska någon, och älskad av alla blir man aldrig……

I neddragningstider är det alltid någon som inte är nöjd, tyvärr!

Men skjut inte budbäraren, det hjälper liksom inte…..

Dagen kommer annars att bestå att gå här hemma och rota runt lite, sitter nog mest här och funderar, har en massa att planera, visserligen jobb, men det mal ju hela tiden….

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s