God Morgon, Söndag!

Standard

Det tråkiga hålet i magen, det som gör att jag är uttråkad, sur, bitter och tråkig, är där, det gapar! Jag kastade ner en champixtablett, och hoppas att det lugnar ner sig lite!

Jo det är det närmaste sättet att beskriva det på,, som ett stort tomt hål i magen, precis under revbenen där magen liksom börjar, där är det ett tomrum på nåt sätt….. En känsla av tomhet, som om någon stulit mina organ, de som normalt har sin plats där, hänger ni med på vad jag menar? Nej det är klart att ni inte gör……

Jag gäspar, tror att det går att fylla med syre, jag försöker hosta, ja jag försöker hosta, den tidigare slemanhopning jag alltid haft och kunna hosta upp när jag vill, är borta, det blir bara nån ynklig lite högfärdshosta……. Hålet är kvar…

Kaffe, brukar lindra det mesta, nej det triggar inte röksuget, det var länge sen man tog en kaffekopp och en cig, den brukade komma efteråt, det varma kaffet med mycket grädde, så där så att det blir alldeles lagom ljusbrunt, rinner ner, värmer strupen och rinner liksom förbi hålet…..

Mat? Jag kan ju bara hungrig? Nej jag är sällan hungrig, egentligen skulle man inte äta nåt förrens man var riktigt hungrig… Men då blir det aldrig nån mat, och resten av familjen äter, så jag äter med dem, och som tur är har jag kollegor på jobbet, som också triggar mitt ätande! 

Hålet mättas ibland en sekund med en Läkerol, Salvi ska det vara, den lila asken!

Hålet kan mättas med aktivitet, att göra något, koncentrera sig på nåt, plantera, gräva, gå ut med hundar, laga mat, plocka bönor, sticka, dammsuga eller vad som helst egentligen…..

Hålet syns inte utanpå, det kan däremot märkas ibland, för det kommer ut en liten jävel ibland….. Som är bitchig, vass och lite av djävulens advokat!

Att sova är skönt, då ramlar de andra organen och tröttheten i hålet som en bomullstuss, som en nalle kanske….. bara jag inte ligger på mage, för då värker ryggen….

Hålet finns där, och kommer säkert att göra ett bra tag framöver, kanske resten av livet… Jag har ju matat det med nikotin sen tidiga tonåren, och det är länge det, typ 30 år…. 30 år?! 

30 x 365 = 10950 dagar, 20 cigaretter i snitt = 219000 cigaretter……. Tvåhundra Nitton tusen! Blir med dagens pris på en ask en rejäl slant….  11527 paket a´45 kronor blir: 518 684 kronor…..

Det Tilda, det räcker till några resor till Thailand det 🙂 Synd att pengarna redan är förbrukade bara……

Nej, hålet blir inte mindre påtagligt av att jag leker med siffror, vilket jag egentligen är helt kass på, snarare växer det, hålet av ångest och ånger……

Men, Nån Nikotin ska det inte få, Haha, jag får helt enkelt lära mig leva med hålet, och skaffa mig ett skärp, så jag inte tappar byxorna!

Söndag, då kan man ha kjol väl 🙂

Annonser

Ett svar »

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s