Förföraren…

Standard

När jag väl kom i säng, blev det knappast nåt förförande, Stora O låg på rygg, med öppen mun, och snarkade gott, men man kan ju som sagt bli väldigt trött av jakt, frisk luft och efterföljande whiskey….

Som grädde på moset, fanns där en sån där takfluga i rummet, ni vet en sån där tjock äcklig, som låter högt, och vill vara där ljuset är, troligtvis en som letar sovplats under vintern, den surrade runt som galen, i min sänglampa, nu vet jag hur man blir av med dem, men jag försökte läsa lite först, vilket jag fick ge upp, surret störde mig….

Upp ur sängen, vilket stör åtminstone tre fyrbenta vänner, släcka sänglampan, ut i hallen, öppna till toan, på vid gavel, och tända där, och vips så har man flugan på toaletten… Märk väl att det bara funkar med takflugor, alltså de där stora äckliga…. Man kan iofs slå ihjäl dem också, men det blir så stora lik att ta reda på, och det tycker jag är lite äckligt!

Så mina vänner, det enda som blev förfört här under gårdaskvällen, var en överförd fluga…. Och det redan vi 22…. Nåja, vi är ju gamla 🙂

Bild

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s