Min groda!

Standard

Det var en liten envis flicka, väldigt liten men som sagt envis!

Hon sjöng innan hon gick, och pratade långa meningar innan hon kunde springa, hon var den som gärna satt still begrundade och snusförnuftigt frågade om hennes lillasyster inte var lycklig, för att vi använde tygblöjor istället för Pampers…..

Hon är den som bestämde sig för att hon kunde åka skridskor, hon åkte, ramlade, åkte och ramlade, tills hon kunde, stönig enveten och egensinnig. Hon var också den som cyklade iväg när hon hade bestämt sig för att hon kunde. Hon funderar länge och den tid det tar, tar det, med ett väldigt tydligt mål i sinnet!

Hon var den som sökte danslinjen där de tog in sexton elever efter intagningsprov, och kom in! Hon var också den som hoppade av, för att resorna blev jobbiga efter några dagar, och gick ett år på Handels, innan hon ett år senare börja på Musikestet, målinriktad och stönig!

Hon flyttade hemifrån, klarade sig själv omgående, utan att be mamman om hjälp, skaffade extrajobb, i butik, på molnfabriken några sommrar och på Mc Donalds!

Hon var också den som efter ett år på Folkhögskolan, läste modevetenskap i Stockholm, och lämnade snopen familj och pojkvän i Värmland, trots brutet ben och inställd uppkörning!

Hon valde också att stanna kvar i Stockholm, efter ett års studier, och har nu haft målet inställt på att komma hem den 22 november för att ta sitt körkort! Målinriktad och bestämd som sagt!

Målinriktat gjorde hon sitt teoriprov i morse, och körde upp lite senare på dagen, och fick efter stort tålamod, och många käppar i hjulen, sitt körkort!

Min målinriktade groda, som jag är så STOLT över!

Som ibland kan gå resten familjen på nerverna för att hon VET, hur det ska vara och vad hon vill! 

Men hon får till det, och när målet är satt, så lyckas hon!

Grattis, min skatt!

Fast jag förstår fortfarande inte vad det är för fel på Norge 🙂

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s