Insikt!

Standard

Tänk va skönt att komma till insikt om att man är nöjd med tillvaron!

Nöjd och stolt över sina barn, de är trevliga, klarar sig själva, med viss reservation… De trivs med livet och framförallt de är mina 🙂

Stora O, som står ut med att äta upp den magknäppa fruns två oxfilébitar på restaurang, när han bjudit henne…. Jo, jag fick ätstopp, och hur i helvete ska jag kunna veta vad det beror på? Men det är ju tur att det är gamla mannen som känner till den knasiga magen, som också glatt tar emot några extra bitar på sin tallrik. Vore iofs smart att använda sig av det där matstoppet om man tänker sig gå ner i vikt eller? Synd bara att jag inte kan påverka när det dyker upp…

Skönt också att ha insikt om, att man när man är en Chef i Kjol (bildligt talat) inte talar riktigt samma språk, som alla andra 😉 Men att man gör mest rätt i att vara sig själv!

Att ha insikt om att man troligtvis bor på jordens mest underbara plats, även om det ibland suger i storstadstarmen, ja det är fint!

Att ha inskit om att jag faktiskt hinner vattna blommorna och stoppa i en tvätt, innan jag far till jobbet, för ett ”kvällspass” ja det är inte så tokigt det heller!

Annonser

Lämna gärna en kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s